loading

Lease en Opel!

Privatleasing bil stadig mer populært, og er en ideell løsning for deg som foretrekker å kun sette seg inn bak rattet i en ny bil, uten å bekymre deg for reparasjoner og ubehagelige økonomiske overraskelser. Du er brukeren, og har full bruksrett på bilen - uten å eie den. Månedskostnadene er forutsigbare, og du har ingen ansvar for bilens markedsverdi når avtalen avsluttes, og du trenger heller ikke bekymre deg for salg av bilen.


Privatleasing av Astra Sports Tourer
 
Astra Sports Tourer er en av våre mest populære modeller. Stasjonsvognen kombinerer innovative funksjoner, tøfft design og klassens beste tilkoblingsmuligheter. Den har rikelig med plass innvendig, og er et supert alternativ for en aktiv familie.


Leasing kun kr. 1.790,-/ mnd.1 inkl. mva

Opel Astra

Les mer om Opel Astra

Privatleasing av nye Grandland X

Denne tøffe, høyrøyste bilen byr på rikelig med plass både til passasjerer og bagasje, og kombinerer SUVens røffe utseende med praktiske løsninger.  Nykommeren er lastet med teknologi - både for sikkerhet og komfort.


Leasing kun kr. 2.490,-/ mnd.2 inkl. mva


Opel Grandland X

Les mer om Opel Grandland X1Startleie/etabl. geb:  73.477 kr. Etableringsgebyr: 5.362 kr. Månedsleie: 1.790 kr og totalpris: 137.917 kr vil variere med rentenivået. 3 års bindingstid, Kjørelengde: 45.000 km. Priseksempelet inkluderer etablering- og termingebyr og er inkl. mva.

Renten på 1,95% er flytende og subsidiert i 3 år.

2Startleie/etabl. geb:  69.962 kr. Etableringsgebyr: 5.362 kr. Månedsleie: 2.490 kr og totalpris: 159.602 kr vil variere med rentenivået. 3 års bindingstid, Kjørelengde: 45.000 km. Priseksempelet inkluderer etablering- og termingebyr og er inkl. mva.

Flytende nominell rente er 3,95%Kontakt oss

Felt markert med * er obligatorisk
Ved å klikke på "Send" -knappen, godtar du at dine personlige data vil bli behandlet, og anvendt av partene oppført i personvernerklæring for de nevnte formål, og at du kan kontaktes via kanalene du angir.

Jeg ønsker å motta mer informasjon om deres produkter og tjenester via:
Jeg aksepterer også databehandlingen som beskrevet i kommunikasjonserklæring

Tilbake til toppen